Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği akademisyenlerinden Prof. Dr. Enver Yalçın ve Arş. Gör. Onur Yaşar’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q2 ölçeğinde yer alan “Aircraft Engineering and Aerospace Technology” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği akademisyenlerinden Prof. Dr. Enver Yalçın ile Arş. Gör. Onur Yaşar, Eskişehir Teknik Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. T. Hikmet Karakoc, Iğdır Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Selcuk Ekici, tarafından ortaya konulan “Investigation on fin cooling for lithium-polymer batteries” başlıklı çalışma “Aircraft Engineering and Aerospace Technology” dergisinin Mayıs 2023 sayısında yayımlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.