Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi akademisyenlerinden Doç. Dr. Mustafa Burak Çoban’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q2 ölçeğindeki “Polyhedron” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Doç. Dr. Mustafa Burak Çoban, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Hülya Kara Subaşat, Doç. Dr. Uğur Erkarslan, Doç. Dr. Adem Dönmez, Doç. Dr. Görkem Oylumluoğlu ile Doktora Öğrencisi Fatma Kuru, Dokuz Eylül Üniversitesi Dokuz Eylül Üniversitesi Doç. Dr. Muhittin Aygün tarafından ortaya koyulan “Improved photoluminescence properties of one-dimensional (1D) composite fibers of Ho@PVP and Yb@PVP prepared by electrospinning” başlıklı çalışma, “Polyhedron”  dergisinin Eylül 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.