Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenlerinin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğinde yer alan “Microchemical Journal” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Cengiz Gökbulut ile Doktora Öğrencisi Büşra Aslan Akyol ve Doktora Öğrencisi Kübra Batımor Deliklitaş tarafından ortaya koyulan “A rapid and simple multi-residue methodology for quantification of anthelmintic macrocyclic lactones in cow, sheep and goat milk by HPLC: development, validation and application for the real samples” başlıklı çalışma, “Microchemical Journal” dergisinin Ekim 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz