Rektör Oğurlu, 30 Büyükşehir ve Uluslararası Yerel Yönetimler Tarım Çalıştayına Katıldı

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Balıkesir Avlu Kongre Merkezinde gerçekleştirilen “30 Büyükşehir ve Uluslararası Yerel Yönetimler Tarım Çalıştayı”na katıldı.

Uluslararası Tarım Şehirleri Birliğince (AGRICITIES) bu yıl 3’üncüsü düzenlenen çalıştay öncesi stantları ziyaret ederek incelemelerde bulunan Rektör Oğurlu daha sonra çalıştayın açılış törenine katıldı.

3 gün sürecek çalıştay programında açılışın ardından, AGRICITIES Genel Sekreteri Mücahit Sami Küçüktığlı’nın moderatörlüğündeki “Başkanlar Oturumu”nda, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yerel yönetimlerde tarımla ilgili düşüncelerini paylaştı.