BAÜN Ortaklığında “Türkiye ile Dünyada Apiterapi” Paneli Düzenlendi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balıkesir Üniversitesinin de ortakları arasında yer aldığı “Arı Yetiştiriciliği, Arı Hastalıklarıyla Mücadele Yöntemleri ve Türkiye İle Dünyada Apiterapi” adlı başlıklı bir panel düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi’nde (BAÇEM) gerçekleşen ve Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde; Almanya Apiterapi Derneği Başkanı Arno Bruder, Uluslararası Apiterapi Federasyonu ve Apiterapi Derneği Başkanı İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Timuçin Atayoğlu, Almanya Apiterapi Derneği Başkan Yardımcısı İhsan Koçaş, Arı Yetiştiricisi ve Apiterapi Uzmanı Kurt Tratsch ve BAÇEM Müdürü Nazım Tanrıkulu bilgi ve tecrübelerini katılımcılar ile paylaştı.

Panelde ayrıca, 50 dönümlük arazide hizmet veren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ana Arı ve Arı Ürünleri Üretim Merkezi’nin faaliyetleri hakkında da katılımcılara bilgi verildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Youtube hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanan panele 

https://www.youtube.com/@BalkesirBuyuksehirBelediyesi adresinden ulaşabilirsiniz.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü