2023-2024 Akademik Yıl Açılış Töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Gerçekleştirildi

“2023-2024 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirildi.

Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve devlet erkânının yanı sıra bakanlar, Yükseköğretim Kurulu üyeleri, ilgili kurum başkanları, büyükelçiler ve rektörler, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu da beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay ile Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türkan Göksal Özbalta, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Köroğlu, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Selvihan Kılıç Ateş ve üniversitemizi temsilen programa katılan öğrencilerimiz ile birlikte törende yer aldı.

Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın konuşmaları ve  2023 Yükseköğretim Kurulu Üstün Başarı Ödüllerinin sahiplerine takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü