BAÜN Fen Edebiyat Fakültesinde 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Programı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından 2023-2024 Akademik Yılı dolayısıyla açılış programı ve açılış dersi etkinliği gerçekleştirildi. Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen programa, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin’in açılış konuşmasını yaptığı programda, BAÜN Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı ve UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras İhtisas Komitesi Üyesi Prof. Dr. Ali Duymaz, “Kültürel Miras” başlıklı açılış dersini verdi. Prof. Dr. Ali Duymaz açılış dersinde, kültürel miraslarımızın ve değerlerimizin öneminin altını çizdi.

Program, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin’in, Prof. Dr. Ali Duymaz’a teşekkür plaketi takdimiyle sona erdi.