BAÜN Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesinde 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Programı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından 2023-2024 Akademik Yılı dolayısıyla açılış programı ve açılış dersi etkinliği gerçekleştirildi. Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonunda düzenlenen programa, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban’ın açılış konuşmasını yaptığı programda, Mindfullness ve Psikodrama Uzmanı Prof. Dr. Bilge Uzun, “farkANda bir başlangıç” temalı açılış dersini verdi. Anda kalmanın ve yaşama sevincinin önemini vurgulayan Prof. Dr. Bilge Uzun konuşmasında öğrencilere genel olarak stresten uzak durmanın, anı yaşamanın ve hayatı yönetmenin öneminden bahsetti.

Program, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban’ın, Prof. Dr. Bilge Uzun’a teşekkür belgesi takdimi ve kitap imza etkinliği ile sona erdi.