BAÜN Ayvalık MYO’da 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Programı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Ayvalık Meslek Yüksekokulu tarafından 2023-2024 Akademik Yılı dolayısıyla açılış programı ve açılış dersi etkinliği gerçekleştirildi. Programa, akademisyenler ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Programda, Ayvalık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yakup Dinç,  “Ayvalık’ta öğrenci olmak” konulu açılış dersini verdi. Doç. Dr. Yakup Dinç açılış dersinde, Ayvalık’ın tarihi ve kültürel yapısı, sosyal yaşamı ve yemek kültürü ile sosyal faaliyet imkanları hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Programda ayrıca, Ayvalık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Figen Erdoğdu ve Öğr. Gör. Hayri Taşkır ile akademisyenler tarafından Meslek Yüksekokulu ve bölüm oryantasyon sunumları da gerçekleştirildi.