Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenlerinin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q1 ölçeğinde yer alan “Graefes Arch Clin Exp Ophthalmol” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı akademisyenlerinden Doç. Dr. Gözde Şahin Vural ve Tıbbi Genetik Anabilim Dalı akademisyenlerinden Doç. Dr. Hilmi Bolat  tarafından ortaya koyulan “Nanopore sequencing method for CTG18.1 expansion in TCF4 in late-onset Fuchs endothelial corneal dystrophy and a comparison of the structural features of cornea with first-degree relatives" başlıklı çalışma, “Graefes Arch Clin Exp Ophthalmol” dergisinin Eylül 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz