BAÜN Turizm Fakültesinde 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Programı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından 2023-2024 Akademik Yılı dolayısıyla açılış programı ve açılış dersi etkinliği gerçekleştirildi. Turizm Fakültesi Prof. Dr. Necdet Hacıoğlu Konferans Salonunda düzenlenen programa; Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Murat Doğdubay, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sülün, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Köroğlu, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programda, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, “Bizans Tarihi Nedir? Ne İşimize Yarar?” başlıklı açılış dersini verdi.

Program, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Köroğlu’nun, Rektör Sayın Prof. Dr. Turhan Kaçar’a teşekkür plaketi takdimiyle sona erdi.