BAÜN Sağlık Bilimleri Fakültesinde 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Programı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 2023-2024 Akademik Yılı dolayısıyla açılış programı ve açılış dersi etkinliği gerçekleştirildi. Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonunda düzenlenen programa, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Funda Gülcü Bulmuş, akademisyenler, İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Funda Gülcü Bulmuş’un açılış konuşmasını gerçekleştirdiği programda, Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin “Balıkesir’de Sağlık” konulu açılış dersini verdi. Balıkesir’de sağlığa, sağlık hizmetlerine, sağlık düzeyi göstergelerine değinen Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin, sağlık hizmetinin ekip hizmeti olmasına vurgu yaptı.

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin tarafından 2023-2024 akademik yılında; Hemşirelik, Ebelik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümlerine en yüksek puanla giren öğrencilere Sağlık Bilimleri Fakültesi rozetinin takdim edildiği program, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Funda Gülcü Bulmuş’un, Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin’e teşekkür plaketi takdimi ile sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü