BAÜN, “Girişimcilik Zirvesine” Ev Sahipliği Yaptı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Üniversitesi iş birliği ile Start-Up Summit University Girişimcilik Zirvesi düzenlendi.

BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Murat Doğdubay, senato üyeleri, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan Girişimcilik Zirvesinde; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ventures Mentors League CEO'su Ufuk Batum ve Webtures CEO’su Kaan Gülten girişimcilik hakkında bilgiler verdiği öğrencilerle deneyim ve başarı hikayelerini paylaştı. NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi Müdürü Elif Binici’nin de merkezin faaliyetleri hakkında bilgiler paylaştığı program, öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasıyla sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü