BAÜN Güzel Sanatlar Fakültesinde 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Programı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı akademik açılış programı ve açılış dersi etkinliği gerçekleştirildi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Narlı’nın da katıldığı etkinlikte, Sanatçı Prof. Kemal İskender, “Türk Resminin İlk Yüzyılı” başlıklı açılış dersini verdi.

Güzel Sanatlar Fakültesi akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik sonunda Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Narlı, Sanatçı Prof. Kemal İskender’e teşekkür etti. Etkinlik anı fotoğrafı çekimiyle sona erdi.