Kocaeli Miletvekili Saffet Sancaklı’dan Rektör Oğurlu’ya Ziyaret

Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Numan Alpay ve Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Durak’ın da yer aldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu konuğuna ziyareti için teşekkür etti.

Balıkesir Üniversitesi tarafından düzenlenen  “Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Sporu” başlıklı konferans ve söyleşi için üniversiteye gelen Kocaeli Milletvekili ve Milli Sporcu Saffet Sancaklı da Rektör Oğurlu’ya çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti.