Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenlerinin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğinde yer alan “Gene” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Fen-Edebiyat Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Hatice Yıldırım, Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı akademisyenlerinden Doç. Dr. Elif Aksöz ile Arş. Gör. Fazilet Şen, Savaştepe Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Öğr. Gör. Murat Çelebi ve doktora öğrencisi Burcu Efe Daşkan tarafından ortaya koyulan “Regional expression differences of SERT and TSPAN8 in hippocampus, cerebellum and cortex of wild-type young, adult and middle-aged rats, “Gene” dergisinin Kasım 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0378111923005474

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.