BAÜN’de, “İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası”na Özel Panel

“Önce insan, önce sağlık, önce iş güvenliği” mottosuyla faaliyetlerini sürdüren Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında “Çalışma Yaşamında Güvenlik İklimi ve Güvenlik Kültüründe Yeni Yaklaşımlar” adlı bir panel düzenlendi.

BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Dumlupınar Salonunda düzenlenen panele; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Halil Küçükler, Genel Sekreter Yemliha Yanar, Genel Sekreter Yardımcısı Enes Bilgon, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

BAÜN İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Doç. Dr. Celalettin Çevik’in kolaylaştırıcılığını yaptığı panelde; Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Koordinatörü İş Güvenliği Uzmanı Mahmut Çamlı “Çalışma hayatında güvenlik iklimi ve güvenlik kültürü”, Kastamonu Entegre Tesisi İşyeri Hekimi Halk Sağlığı Uzmanı Uzm. Dr. Mehmet Çalışkan “Güvenlik iklimi ve güvenlik kültürünün geliştirilmesi”, Yıldız Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Yönetim Kurulu Başkanı İş Güvenliği Uzmanı Zeki Karataş “Güvenlik iklimi ve güvenlik kültüründe yeni yaklaşımlar” ve Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Güvenliği Uzmanı Öznur Uzunoğlu da “Balıkesir'de okullarda sağlık ve güvenlik kültürü örnek uygulamaları” hakkında sunumlar gerçekleştirdi.

Etkinlik konuşmacılara teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü