Balıkesir Üniversitesi Akademisyenlerinin E-Kitap Çevirisi Yayımlandı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Necatibey Eğitim Fakültesi Kimya Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Ruhan Benlikaya ve Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Özlem Karakoç Topal ile Nevzat Konrat, "Görünenin Ötesinde: Öğrencilerin Temel Kimya Konularıyla İlgili Kavram Yanılgıları" adlı e-kitabın çevirmenliğini yaptı.

BAÜN akademisyenlerinden Necatibey Eğitim Fakültesi akademisyenlerinden Prof. Dr.  Ruhan Benlikaya ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem Karakoç Topal ile Nevzat Konrat çevirmenliğindeki " Görünenin Ötesinde: Öğrencilerin Temel Kimya Konularıyla İlgili Kavram Yanılgıları" adlı kitap, Efil Yayınevi tarafından yayınlandı.

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.