BAÜN’de “Türk Özel Hukukunda Hukuki Güvenlik İlkesi ve Bu İlkeyi Tehdit Eden Uygulamalar” Konuşuldu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Hukuk Fakültesi tarafından İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şahin Akıncı’nın konuşmacı olduğu “Türk Özel Hukukunda Hukuki Güvenlik İlkesi ve Bu İlkeyi Tehdit Eden Uygulamalar” adlı bir konferans düzenlendi.

BAÜN Hasan Basri Çantay Konferans Salonunda düzenlenen konferansa; Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Açılış konuşmasını Balıkesir Üniversitesi Rektörü ve Hukuk Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun yaptığı konferansta Türk Özel Hukukunda Hukuki Güvenlik İlkesi hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Şahin Akıncı konuşmasında, hukuki güvenlik ilkesini tehdit eden uygulamalardan örnekler verdi.

Konferans, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun, Prof. Dr. Şahin Akıncı’ya plaket takdimi ile sona erdi.