BAÜN Mühendislik Fakültesinde Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Seminer Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Mühendislik Fakültesi tarafından, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında, “VARAKA Kağıt San. A.Ş.'de Kariyer ve Staj İmkanları” konulu bir seminer gerçekleştirildi. Mühendislik Fakültesi Şehit Mammadagha Safarov Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe;  akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  Zafer Aslan’ın yaptığı etkinlikte; VARAKA Kağıt San. A.Ş Fabrika Müdürü Mürşit Tetik, İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Şefi Doğukan Öztürk ve Yönetici Asistanı Mine Yılmaz konuşmacı olarak katılarak birer sunum gerçekleştirdi.