BAÜN’de; “Engelsiz, Erişilebilir Üniversite” Etkinliği

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğü tarafından “Engelsiz, Erişilebilir Üniversite” adlı bir etkinlik düzenlendi. Mühendislik Fakültesi Prof. Mehmet Çakır Amfisinde düzenlenen etkinliğe; BAÜN Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Murat Doğdubay, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Aslan, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türkan Göksal Özbalta, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Volkan Yüksel, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Selvihan Kılıç Ateş, Genel Sekreter Yemliha Yanar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

OBİDEV Mesleki Eğitim ve Üretim Merkezi Mehteran Ekibinin gösterisiyle başlayan etkinliği açılış konuşmasını; Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Demet Gönen Ocaktan yaptı.

Etkinlik daha sonra, moderatörlüğünü BAÜN Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Oral’ın yaptığı, Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hatice Şahin, Türkiye Sakatlar Derneği Balıkesir Şube Başkanı Zeki Uslu ve Balıkesir MTA Kuzeybatı Bölge Müdürü Özgür Özgüç’ün konuşmacı olarak katıldığı “Engelsiz, Erişilebilir Üniversite” başlıklı panel ile devam etti.

Ebru workshop, yoga, dans, drama ile fiziksel aktivite ve spor etkinliklerinin de yer aldığı program konuşmacılara plaket takdiminin ardından sona erdi.

 

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü