Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Mustafa Burak Çoban’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “Advanced Powder Technology” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Doç. Dr. Mustafa Burak Çoban, Saudi Arabia Jazan Universitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Nurdoğan Can ile Dr. Jabir Hakami, Manisa Celal Bayar Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Mehmet Ayvacıklı, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Adil Canımoğlu, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Esra Öztürk, Çukurova Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Mustafa Topaksu, Dr. Öğr. Üy. Mustafa Özgür Keskin ile Dr. Mehmet Oğlakçı İzmir Bakırçay Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Ümit Hüseyin Kaynar ve Saudi Arabia Princess Nourah bint Abdulrahman Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Abeer S. Altowyan tarafından ortaya koyulan “Structural and temperature-dependent photoluminescence properties of NaBaBO3:Ce3+,Tb3+ phosphors synthesized using the combustion method” başlıklı çalışma, “Advanced Powder Technology” dergisinin Haziran 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.