Azerbaycan Eğitim Müsteşarı Najiba Nasibova ve Şehit Safarov’un Ailesinden Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya Ziyaret

Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müsteşarı Najiba Nasibova, beraberinde 2020 yılında Azerbaycan’da şehit olan  Balıkesir Üniversitesinin Azerbaycan Uyruklu öğrencisi Mammadagha Safarov’un annesi Rana Safarova ve babası Balakişi Safarov ile birlikte Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl’ın da yer aldığı ziyarette; Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, vatanı için şehit düşen Mammadagha Safarov’un adının Balıkesir Üniversitesinde yaşatılmaya devam ettiğini ve kendisini bir kez daha rahmetle andıklarını ifade ederken, konuklarına da ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Şehit Mammadagha Safarov’u anmak üzere Balıkesir’de bulunan Büyükelçilik Eğitim Müsteşarı Nasibova, şehidin annesi Rana Safarova ve babası Balakişi Safarov da kendilerine gösterilen misafirperverlik ve ilgileri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu'ya teşekkür etti.