Rektör Oğurlu, Özbekistan Devlet Strateji Başkanlığı Başkanı Dr. Eldor Tulyakov ile Bir Araya Geldi

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Özbekistan’da gerçekleştirdiği programı kapsamında Özbekistan Devleti Cumhurbaşkanlığına doğrudan bağlı bir kuruluş olan Devlet Strateji Başkanlığı Başkanı ve Özbekistan Milletvekili Dr. Eldor Tulyakov ile bir araya geldi.

Özbekistan’da yer alan Gülistan Devlet Üniversitesinden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zikriyaev Zokir Mamirovich’in de yer aldığı görüşmede Özbekistan Devleti Devlet Strateji Başkanlığı ile Balıkesir Üniversitesi arasında teknik alanlarda yapılabilecek iş birliği konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşmede kurumlar arası iş birliği konusundaki çalışmaların devam ettirilmesi için mutabakata varıldı.