Balıkesir Üniversitesinden TÜBİTAK 4008 Projesi Başarısı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Bigadiç Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü akademisyenlerinden Öğr. Gör. Gülfidan Tokgöz’ün yürütücüsü olduğu “Kognitif Yetersizliğe Sahip Yaşlı Bireylerde Egzersiz Atölyesi, Beceri Odaklı Sanat Yaklaşımları ve Farkındalık Çalışmaları” başlıklı proje TÜBİTAK 4008 Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları Destekleme Programı tarafından desteklenmiştir.

Balıkesir Üniversitesi Bigadiç Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Programı akademisyenlerinden Öğr. Gör. Ebru Tekin, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Saime Nilay Arman, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Gerontoloji Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Nur Elçin Boyacıoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Hatice Selin Irmak ve Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Geriatri Biriminden Doç. Dr. Bilal Katipoğlu araştırmacı, Pamukkale Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Fatma Ünver, Balıkesir Üniversitesi Bigadiç Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Programı akademisyenlerinden Öğr. Gör. Gamze Berfu Başkır, Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Nilgün Karaman, Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksekokulu Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Züleyha Özer Arslankan, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Gerontoloji Bölümü akademisyenlerinden Araş. Gör. Tule Gültekin Bilir,  Pamukkale Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Dokrora Öğrencisi Uzm. Fzt. Aylin Keskin ve Sistematik Kaligrafi Eğitmeni Büşra Kulüp de eğitmen olarak yer almaktadır.

Proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.