BAÜN ve Kırgızistan Osh Devlet Üniversitesi Arasında İş Birliği Adımları

Balıkesir Üniversitesinin uluslararası platformda yürütmüş olduğu iş birliği çalışmaları devam ediyor. Yeni iş birlikleri kapsamında Balıkesir Üniversitesi ile Kırgızistan’da yer alan Osh Devlet Üniversitesi arasında iş birliği çalışmaları başlatıldı.

Gerçekleştirilecek iş birliği kapsamında Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay, Kırgızistan Osh Devlet Üniversitesini ziyaret ederek üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Kudaiberdi Kozhobekov ile bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede kurumlar arasında eğitim, bilimsel araştırma ve akademik hareketlilik alanlarında iş birliği fırsatları ele alındı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay, kurumlar arasında atılan iş birliği adımlarının hayırlı olmasını dilerken, Osh Devlet Üniversitesinin 85. kuruluş yıl dönümünü de tebrik etti. Kırgızistan Osh Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudaiberdi Kozhobekov da temennileri için Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay’a teşekkür etti. Görüşmede ayrıca Osh Devlet Üniversitesinin 85. kuruluş yıl dönümü kapsamında Balıkesir Üniversitesine en iyi uluslararası partner ödülü de takdim edildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay ayrıca OSh Devlet Üniversitesinin 85. kuruluş yıl dönümünde düzenlenen “Business, Education, Science And Government Interaction: Opportunıtıes And Development Paths For Regions başlıklı uluslararası forumda konuşmacı olarak yer aldı.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü