Balıkesir Üniversitesinden TÜBİTAK 2237-B Projesi Başarısı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Feray Köçkar’ın yürütücüsü olduğu “Fen ve Sağlık Bilimlerinde TÜBİTAK ARDEB Proje Yazma Eğitimi” başlıklı proje TÜBİTAK 2237-B Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı tarafından desteklenmiştir.

Projede, Balıkesir Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı ve Prof. Dr. Murat Erhan Balcı ile Dokuz Eylül Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Meltem Alper ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr Üyesi Ferah Cömert Önder de eğitmen olarak yer almaktadır.

Proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.