Altınoluk Meslek Yüksekokulunda, 1. Bilim ve Bahar Şenliği Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Altınoluk Meslek Yüksekokulu tarafından 1. Bilim ve Bahar Şenliği düzenlendi.

Altınoluk Meslek Yüksekokulunda düzenlenen etkinliğe; Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci, Altınoluk Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Selami Selvi, Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan, Edremit Ticaret Odası Temsilcileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin kimya deneyleri yaptığı etkinlikte, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü 2. Sınıf öğrencilerinin ders kapsamında hazırladıkları çalışmalar ve Poster Sunumlarıın yer aldığı sergiyi gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan katılımcılar, çalışmaları dolayısıyla öğrencileri ve akademisyenleri tebrik etti.

Müzik dinletisi ve halkoyunu gösterilerinin yapıldığı etkinlik, satranç, masa tenisi ve tavla turnuvalarında dereceye girenlere madalyalarının takdimi ile sona erdi.