BAÜN Teknoloji Transfer Ofisinde Bayrak Değişimi

Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinde Bayrak Değişimi gerçekleştirildi. Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı, görevini Balıkesir Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Fatmagül Tolun’a devretti.

Rektörlük makamında Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Murat Doğdubay’ın da yer aldığı devir teslim programında, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, görevini devreden Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı’ya teşekkür belgesi takdim ederek, Doç. Dr. Fatmagül Tolun’a da görevinde başarılar diledi.

Rektör Oğurlu burada yaptığı değerlendirmede kurucu koordinatör Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı’nın emeklerinin önemli olduğunu belirterek; “Teknoloji transfer ofisimizin kuruluşundan bu yana zor dönem içerisinde yapılandırılmasının oluşturulup devam etmesini sağlayacak şekilde hocamız büyük emek verdi. Zor dönemi ve kuruluş aşamasını şu anda atlattığımızı düşünüyorum. Şimdi genişleme dönemi. Bu iş bir bayrak teslimi ve bayrak yarışı. Şimdi Fatmagül hocamıza bu görev tevdi edilmiş oluyor. Onun da başarılı çalışmalarıyla eminiz ki çok güzel bir açılım olacak” ifadelerini kullandı.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü