Balıkesir Üniversitesinde, Pediatrik Acil Sempozyumu Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. Mustafa Kösecik, Doç. Dr. Hilal Aydın ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem Kemer Aycan’ın düzenleme kurulu üyeliklerini üstlendiği Pediatrik Acil Sempozyumu, BAÜN Tıp Fakültesi Fırat Yılmaz Çakıroğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Sempozyumun açılışına; Balıkesir Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahadır Çağlar, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Özgen Şafak, Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Kıyak, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Süha Serin, akademisyenler ve Tıp Fakültesi öğrencileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan sempozyumun açılış konuşmasını Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Özgen Şafak yaparken, sempozyumun verimli geçmesi temennilerinde bulundu.

Sempozyum programında Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesinden; Çocuk Nöroloji, Çocuk Allerji ve İmmunoloji, Çocuk Gastroenteroloji, Çocuk Endokrinoloji, Yenidoğan Yoğun Bakım Yandal Uzmanları ile Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyeleri, Çocuk Psikiyatri, Erişkin Acil, Göz Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Ortopedi ve Travmatoloji uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirilen dört farklı oturumda; güncel konuları içeren sunumlar yapıldı.

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından düzenlenen ilk sempozyum özelliği de taşıyan sempozyum, katılımcılar tarafından yoğun ilgi ve beğeni gördü.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü