BAÜN Bigadiç MYO’da Mezuniyet Heyecanı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Bigadiç Meslek Yüksekokulunda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. Bigadiç MYO bahçesinde düzenlenen törene, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay, Bigadiç MYO Müdürü Doç. Dr. İbrahim Murat Bicil, Belediye Başkan Vekili İsmail Sayın, Bigadiç Cumhuriyet savcıları Ahmet Ozan Balak ve Ömer Faruk Yüzbaşı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bekdüz, Halk Eğitim Müdürü Recep Saylak, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Bayram Şenyavuz, Belediye Meclis Üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende öğrenciler adına İlayda Akboya bir konuşma yaptı. Bigadiç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Murat Bicil de bir konuşma yaparak öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti.

Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay da törende bir konuşma yaparak mezunları başarılarından dolayı kutlarken, öğretim elemanlarına ve öğrenci velilerine de öğrenciler üzerindeki emekleri için teşekkür etti.

Tören, dereceye giren öğrenciler ile mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıyla sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü