Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Yabancı Diller Yüksekokulu akademisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Özgür Çelik’in de içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “British Journal of Educational Technology” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Özgür Çelik ve Öğr. Gör. Gamze Yavaş Çelik ile Mudanya Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üy. Fatih Yavuz tarafından ortaya koyulan “Utilizing large language models for EFL essay grading: An examination of reliability and validity in rubric-based assessments” başlıklı çalışma, “British Journal of Educational Technology” dergisinin Haziran 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.