Balıkesir Teknokent’de “Türkiye’de Ar-Ge ve Bilimsel Araştırma” Semineri

Balıkesir Üniversitesi, TÜBİTAK TEYDEB, Varaka Kağıt ve Balıkesir Teknokent iş birliğinde “Türkiye'de Ar-Ge ve Bilimsel Araştırma” başlıklı seminer düzenlendi.

Balıkesir Teknokent Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlikte; Varaka Kağıt Sanayi Ar-Ge Direktörü Prof. Dr. Arif Karademir ve Balıkesir Teknokent Genel Müdürü Öğr. Gör. Burcu Aydemir’in sunumlarının ardından TÜBİTAK TEYDEB Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Selçuk Selek’in “TÜBİTAK TEYDEB Destekleri” hakkında sunumu gerçekleşti.

Balıkesir Teknokent ev sahipliğinde gerçekleştirilen seminere; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay, Sanayi İl Müdürlüğü temsilcileri, Ar-Ge Merkezleri, Balıkesir Teknokent firmaları ve Balıkesir Üniversitesi akademisyenleri katıldı.