Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Ayşe Numanoğlu Akbaş’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “Telemedicine and e-Health” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Doç. Dr. Ayşe Numanoğlu Akbaş ve Yozgat Bozok Üniversitesi akademisyenlerinden Öğr. Gör. Gizem Gül Turan tarafından ortaya koyulan “The Validity and Reliability of the Turkish Version of the Telerehabilitation Acceptance Scale (Health Care Professionals' Form)” başlıklı çalışma, “Telemedicine and e-Health” dergisinin Nisan 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.