Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Şerife Özkar’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “The Journal of Supercomputing” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Şerife Özkar, Kettering University akademisyenlerinden Prof. Dr. Srinivas R. Chakravarthy ve Jaypee Institute of Information and Technology akademisyenlerinden Asst. Prof. Dr. Shruti Goel tarafından ortaya koyulan “Analysis of Blockchain System Based on BMAP∕PH[b] ∕1 Queueing Model” başlıklı çalışma, “The Journal of Supercomputing” dergisinin Temmuz 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.