Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenlerinden Doç. Dr. Özkan Işık’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki "Frontiers in Nutrition" dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Doç. Dr. Özkan Işık, İstanbul Gelişim Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Mustafa Can Koç, Konya Teknik Üniversitesi akademisyenlerinden Öğr. Gör. Elif Yıldırım, Kırıkkale Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Pelin Aksen ve Romanya Dunarea de Jos Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Laurentiu-Gabriel Talaghır ile Arş. Gör. Ciprian Zanfır tarafından ortaya koyulan "Turkish version of a short nutrition literacy scale for young adults: cultural adaptation and validation" başlıklı çalışma, "Frontiers in Nutrition" dergisinin Temmuz 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.