BAÜN ve Balıkesir Ticaret Odası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Balıkesir Üniversitesinin şehir ve sanayi ile bütünleşme vizyonu kapsamındaki faaliyetleri artarak devam ediyor. Bu amaçla yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak Balıkesir Üniversitesi ile Balıkesir Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı.

İlgili protokol, Balıkesir Ticaret Odasında gerçekleşen törende kurum yetkililerinin katılımıyla imzalandı. Eğitim, staj, proje, sosyal ve bilimsel iş birliği amacıyla hazırlanan protokolü kurumlar adına Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula imzaladı.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile Ticaret Odası Meclis Başkanı Okan Telaşeli, Yönetim Kurulu Üyesi Şeyma Yarış ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Buse Tellioğlu Altındiş’in de hazır bulunduğu protokol imza töreni sonrasında Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula imzalanan protokolün hayırlı olması dileklerinde bulundu.