Balıkesir Üniversitesinden Balıkesirspor’a Akademik Destek

Balıkesir Üniversitesi ile Balıkesirspor arasında iş birliği protokolü imzalandı. Rektörlük’te gerçekleşen imza töreninde; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve Balıkesirspor Başkanı Abdullah Bekki, kurumlar adına ilgili protokolü imzaladı

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekeriya Göktaş, Genel Sekreter Yemliha Yanar, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nahit Özdayı, Spor Bilimleri Fakültesinden Doç. Dr. İbrahim Erdemir, Rektör Spor Danışmanı Öğr. Gör. Ali Eren Demirezen ve Balıkesirspor Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu imza töreninde Rektör Oğurlu ve Başkan Bekki; imzalanan protokolün hayırlı olması dileklerinde bulundu.

İmzalanan protokol ile Balıkesirsporlu futbolcuların, başta sezon öncesi hazırlıklarında olmak üzere sportif performanslarının takibi amacıyla laktak test ve dayanıklılık testlerinin periyodik olarak Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde yapılması başta olmak üzere ilgili alanlarda iş birlikleri gerçekleştirilecek.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü