Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Necatibey Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenlerinden Doç. Dr. Mehmet Ali Kandemir’in de içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Frontiers in Education” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Doç. Dr. Mehmet Ali Kandemir, Bath University akademisyenlerinden Dr. Nurullah Eryılmaz, Iowa State University akademisyenlerinden Prof. Dr. Mack Shelly  tarafından ortaya koyulan “Study Of Factors and Their İnfluance on Mathematics-Realited beliefs and performance in Turkey” başlıklı çalışma, “Frontiers in Education” dergisinin  Haziran 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.