Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Serap Kaynak’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “The Journal of Perinatal & Neonatal Nursing” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Serap Kaynak ve Ege Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Hatice Bal Yılmaz tarafından ortaya koyulan “The Impact of Video Calling Between Preterm Infants and Their Mothers on the Physiological Parameters of Infants and Mother-Infant Bonding” başlıklı çalışma, “The Journal of Perinatal & Neonatal Nursing” dergisinin Temmuz 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.