Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Atilla Mutlu ve Endüstri Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Gülşen Aydın Keskin imzalı akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q3 ölçeğindeki “Environmental Monitoring and Assessment” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Doç. Dr. Atilla Mutlu ile Prof. Dr. Gülşen Aydın Keskin ve BAÜN Lisansüstü öğrencisi İhsan Çıldır tarafından ortaya koyulan “Predicting hospital admissions for upper respiratory tract complaints: An artificial neural network approach integrating air pollution and meteorological factors” başlıklı çalışma, “Environmental Monitoring and Assessment” dergisinin Temmuz 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:  https://rdcu.be/dQ6Vl

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.