Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Necatibey Eğitim Fakültesi, Öğretim Teknolojileri Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Gürhan Durak’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Turkish Online Journal of Distance Education (TOJDE)” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Prof. Dr. Gürhan Durak ve İzmir Demokrasi Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Serkan Çankaya tarafından ortaya koyulan “Are Alarm Bells Ringing In Academia? ChatGPT As A Sample Of Using Chatbots In Education” başlıklı çalışma, “Turkish Online Journal of Distance Education (TOJDE)” dergisinin Temmuz 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi: https://doi.org/10.17718/tojde.1353737

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.