Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Mustafa Burak Çoban’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Journal of Molecular Structure” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Doç. Dr. Mustafa Burak Çoban, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Hülya Kara Subaşat, Doç. Dr. Uğur Erkarslan, Doç. Dr. Görkem Oylumluoğlu ve Doktora Öğrencisi Özay Eroğlu tarafından ortaya koyulan “Synthesis and photoluminescence study of two new complexes Er3+ and Yb3+ and their PMMA based composite fibers” başlıklı çalışma, “Journal of Molecular Structure” dergisinin Eylül 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.