Balıkesir Üniversitesinde Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Heyecanı

Balıkesir Üniversitesinde 2024-2025 eğitim-öğretim yılı, güz yarıyılının ilk dersleriyle birlikte başladı. Üniversitede bu yıl 14 Fakülte, 4 Enstitü, 2 Yüksekokul ve 12 Meslek Yüksekokulunda 33 bine yakın öğrenci ders başı yaptı. Üniversite tercihlerinin ardından 6.500 yeni öğrenci de Balıkesir Üniversitesi ailesine katılmış oldu.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu da yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla üniversitenin resmi hesaplarından bir mesaj yayımladı. Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu mesajında “2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılının; geleceğimizin teminatı tüm öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve ülkemiz için hayırlı olması temennileriyle; sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyorum.” ifadelerine yer verdi.