Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Yapı Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Arın Yılmaz ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Yapı Bilgisi Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Fatma Nurhayat Değirmenci’nin de içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q1 ölçeğindeki “Boletín de la Sociedad Española de Cerámica y Vidrio” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Prof. Dr. Arın Yılmaz ve Prof. Dr. Fatma Nurhayat Değirmenci ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTU) İnşaat Mühendisliği akademisyenlerinden Doç. Dr. Yurdakul Aygörmez tarafından ortaya koyulan “Effect of initial curing conditions on the durability performance of lowcalcium fly ash-based geopolymer mortars” başlıklı çalışma, “Boletín de la Sociedad Española de Cerámica y Vidrio” dergisinin Temmuz-Ağustos 2024 sayısında yayınlandı.

İlgili yayına buradan erişebilirsiniz.

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.