Güzel Sanatlar Fakültesi, Kampüsteki Binasına Taşındı

2005 yılında kurulan Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Çağış Kampüsündeki yeni binasına taşındı. Daha önce şehir merkezinde faaliyet yürüten fakülte, Çağış Kampüsündeki Kongre ve Kültür Merkezinin de içinde yer aldığı binada gerçekleştirilen planlama ve tadilat sürecinin ardından kampüs alanındaki binasına taşındı. Fakülte, yeni dönemde eğitim-öğretim faaliyetlerini yeni binasında sürdürecek.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, üniversite ve kampüs imkanlarının tüm birimler için en verimli şekilde kullanılmasının öncelikleri arasında yer aldığını vurgularken; “Şehir merkezinden kampüs alanına taşıdığımız Güzel Sanatlar Fakültesi, eğitim-öğretim faaliyetlerine yeni binasında devam edecektir. Kısa sürede gerçekleştirilen çalışma ile fakültemize, eğitim ve uygulama ihtiyaçlarına uygun bir faaliyet binası tahsis etmiş olduk. Üniversitemiz ve fakültemiz için hayırlı olsun” dedi. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, Kongre ve Kültür Merkezinin de yapısı değişmeden mevcut olanaklarıyla faaliyetlerini sürdüreceğini sözlerine ekledi.